Azenario tandoori labean jogurtarekin


Osagaiak
- Azenario 450g
- Greziar yogur naturala 250g
- Tandoori espeziak 2 koilarakada
- Liomi zukua 15ml
- Mostaza de Dijon 20ml
- Gatza
- Piperpetz beltza
- oliba-olioa
Prestakuntza
Azenario tandoori prestakuntza 35 minutu irautzen du.
Aldez aurretik berotu labea 200º C-tan eta prestatu iturri edo erretilu bat.
Garbitu eta lehortu ondo azenarioak.
Zuritu pixka bat barazki-zuri batekin.
nahastu osagaiak eta ondo lotu azenarioak nahasketa honekin.
Laberatu 25 minutuz, komeni da pintza batzuekin buelta ematea, ez erretzeko kontu handiz, denboraren erdia baino gehiago igaro denean.
Erretzen diren bitartean, prestatu plateraren oinarria.
Erretzen diren bitartean, prestatu plateraren oinarria.
